Medewerkers vertellen

We vertellen je graag wat je van ons als werkgever mag verwachten. En van welke voordelen je geniet als personeelslid. Maar ook sfeer op de werkplek is vaak een belangrijk criterium om voor een bepaalde organisatie te kiezen. Daarom laten we ook graag enkele medewerkers aan het woord.

Clinical trial assistant Stefanie Lepers

Stefanie Lepers werkt als clinical trial assistant bij de afdeling respiratoire oncologie. Zij is elke dag in de weer met een ‘clinical trial’ of een ‘klinisch onderzoek’, meer bepaald rond de werking van nieuwe medische producten. Om zo na te gaan of een nieuw product beter is dan de standaardtherapie.

Hoofdverpleegkundige Guy Aerts

Guy Aerts leidt de stroke unit in UZ Leuven. Zijn job is geen enkele dag hetzelfde. “Dat was de uitdaging die ik zocht en waar ik elke dag voor wil gaan.”

Hoofdverpleegkundige Kris Van Buggenhout

Kris ambieerde altijd al een leidinggevende functie. Toch ging het nog iets sneller dan hij dacht. “De personeelsdienst tekende voor mij een flexibel werkrooster uit, zodat de combinatie studie en werk haalbaar werd.”

Keukenmedewerker Robin Geuvens

Robin Geuvens werkt als keukenmedewerker bij de centrale productie-eenheid (CPE). CPE bereidt alle voedsel voor van het ziekenhuis, dat daarna naar de verschillende patiëntenkeukens en cafetaria’s, de take-outs en de koffieshop wordt verdeeld.

Keukenmedewerkster Fanye Rutasouw

Fanye Rutasouw werkt al enkele jaren in de bezoekerscafetaria van UZ Leuven. Zij dient het eten op voor bezoekers of ze staat aan de afwas.

Logistiek medewerker centrale sterilisatie Cindy Jacobs

Cindy Jacobs werkt bij de centrale sterilisatieafdeling van UZ Leuven. Samen met haar collega’s maakt Cindy er alle gebruikte materialen van de operatiekamers, het bevallingskwartier, de eenheden en spoed opnieuw steriel.

Logistiek medewerker operatiekwartier Liesje De Keyzer

Liesje werkt als logistiek medewerker in het operatiekwartier. Ze ondersteunt samen met de andere logistiek medewerkers de operatiezalen van de cardiovasculaire dienst, maar springt op drukke momenten ook in bij de andere kernen. “Ik heb geen zittend gat. Maar goed ook, want van stilzitten is hier geen sprake.

Loodgieter Bart Jonckers

In 2002 nam de technische dienst loodgieter Bart aan. Sindsdien werkt hij op de afdeling sanitair (natte technieken) en staat samen met zijn team in voor de sanitaire installaties en herstellingen in UZ Leuven. “Op het einde van de dag hebben we het hele ziekenhuis doorkruist.”

Medewerker intern transport David Kuipers

In UZ Leuven worden nagenoeg alle benodigdheden voor de medische diensten geleverd door een extern transportbedrijf. David zorgt er samen met zijn collega’s voor dat alle materiaal intern verdeeld wordt.

Medical management assistant Hanne Broeckmans

Hanne Broeckmans werkt als medical management assistant op de dienst neurochirurgie. "Ik hou er wel van om initiatief te nemen en ik krijg daarvoor ook de ruimte."

Schoonmaakster Tina Versonnen

Tina Versonnen kom je al om 5 uur ’s morgens tegen in de dan nog rustige en donkere gangen van UZ Leuven. Ze poetst met haar ploeg onder andere de onderzoekskamers en verschillende ruimtes op de afdeling endoscopie.

Secretariaatsmedewerker Myriam Boeykens

Myriam Boeykens werkt sinds 2012 op de technische dienst van UZ Leuven, waar ze de leiding heeft over het secretariaat van het diensthoofd.

Software-ontwikkelaar Christophe Machiels

Christophe Machiels werkt als software-ontwikkelaar in UZ Leuven sinds 2011. Zijn gevoel bij zijn (eerste) job? "Ik doe iets waardevol voor mensen. Zorg voor de patiënt komt op de eerste plaats."

Technicus HVAC Jan Plattau

Jan is al van jongs af gepassioneerd door techniek en hij heeft er dan ook zijn beroep van gemaakt. Sinds 1995 vind je hem elke dag bij de technische dienst van UZ Leuven, meer bepaald bij de vakgroep HVAC (heating, ventilation, airconditioning).

Verpleegkundige Ann Degeest

Ann Degeest werkt al vijftien jaar als verpleegkundige op de afdeling voor anesthesiezorgen (PAZA) bij orthopedische chirurgie.

Verpleegkundige cardiale en vaatheelkunde Sanne Flawinne

Sanne Flawinne is verpleegkundige op de afdeling cardiale en vaatheelkunde. Zij heeft vandaag exact wat ze in haar opleiding al fijn vond: veel contact met patiënten. “Voor mij is het vooral belangrijk dat ik mijn persoonlijkheid in mijn werk kwijt kan.”

Verpleegkundige niercentrum Stephanie Van de Walle

Stephanie Van de Walle werkt sinds 2004 als verpleegkundige in het niercentrum. Ze staat er samen met haar collega’s in voor mensen die naar een dialysesessie komen.

Verpleegkundige Valerie Stevens

Verpleegkundige Valerie Stevens kwam van Brugge naar Leuven. Ze bleef plakken in UZ Leuven, onder andere door de goede sfeer op het werk.

Zorgkundige Nils Vercammen

Nils Vercammen werkt sinds 2012 als zorgkundige op de dienst leverziekten en abdominale heelkunde. Hij zorgt ’s nachts onder andere voor het klaarzetten van de medicijnen.
Laatste aanpassing: 24 februari 2021