Medewerker intern transport David Kuipers

In UZ Leuven worden nagenoeg alle benodigdheden voor de medische diensten geleverd door een extern transportbedrijf. David zorgt er samen met zijn collega’s voor dat alle materiaal intern verdeeld wordt.

Materiaal en maaltijden verdelen

Op campus Gasthuisberg komen ongeveer vijf vrachtwagens per dag aan met materiaal voor de verpleegafdelingen. Wij distribueren het materiaal naar de verschillende afdelingen. Daarvoor maken we gebruik van elektrische wagentjes waarmee we door de tunnels onder het ziekenhuis rijden. We leggen dus wel wat afstand af op een dag.

We zorgen er ook voor dat de eetkarren met de maaltijden voor de patiënten klaarstaan en dat het afval op de afdelingen wordt opgehaald en verwerkt.

Groot en interessant bedrijf

Ik maak graag deel uit van een groot huis. Hoe groter het bedrijf, hoe interessanter het transport.

Het ophalen van afval, het verdelen en ophalen van eetkarren en het distribueren van materiaal gebeurt in een universitair ziekenhuis zeven dagen per week, van 5 uur ‘s morgens tot 19 uur ‘s avonds.

De uren dat ik moet werken, wisselen vaak. Ik werk niet gewoon van negen tot vijf en dat vind ik net fijn.

Afwisseling

Ook het werk zelf is heel afwisselend. Je komt op de verschillende diensten met heel diverse mensen in contact en dat blijft boeiend. De ene keer sta ik met een schoonmaker in de lift, de andere keer met een arts. Ik zie veel en de tijd vliegt.

Groepssfeer

Ik doe mijn job ook graag omdat we met een leuke groep collega’s samenwerken. We weten dat we op elkaar kunnen rekenen. Niets is teveel. Er mag al eens gelachen worden en ook buiten de uren spreken we af.

Zelf aan de slag in UZ Leuven?

Interesse in een logistieke job?

Laatste aanpassing: 24 februari 2021