Al meer dan 75 jaar biedt UZ Leuven kwaliteitsvolle en innovatieve medische zorg. UZ Leuven telt 3 campussen: Gasthuisberg, Pellenberg en Sint-Rafaël. Op elke campus worden ambulante en gehospitaliseerde patiënten verzorgd met respect voor de waardigheid en de levensopvatting van elke patiënt en zijn familie.

Met 1.995 bedden is UZ Leuven een van de grootste ziekenhuizen van België. Meer dan 9.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om een gediversifieerde en specialistische patiëntenzorg aan te bieden en voortdurend te werken aan verbetering en vernieuwing van onze zorg. De sterkte van UZ Leuven ligt in de combinatie van onderzoek, opleiding en pluridisciplinaire patiëntenzorg, waardoor deze permanent voorwerp is van kritische reflectie en toetsing.

Omdat de motivatie en de kwaliteit van de UZ Leuven-medewerkers de beste waarborg is voor de kwaliteit van de zorg, wil UZ Leuven met zijn personeelsbeleid de professionele deskundigheid van iedere medewerker bevorderen en permanente vorming stimuleren.