Jasmien, verpleegkundige geriatrische revalidatie

Op campus Pellenberg kan je Jasmien tegen het lijf lopen. Daar helpt ze oudere patiënten te revalideren na een aandoening, zoals een beroerte of fractuur. Als ze haar patiënten vooruitgang ziet maken, is haar werkdag pas echt geslaagd. In deze job is het belangrijk om goed te luisteren naar de patiënt én zijn familie.

🎥 Maak kennis met Jasmien

Belangrijke schakel in het revalidatietraject

Binnen een revalidatieafdeling ga je als team van zorgverleners een traject aan met je patiënt. Patiënten blijven vaak voor langere tijd op deze afdeling waar de acute fase van de ziekenhuisopname plaats maakt voor het kijken naar de toekomst. Je bent een educator, motivator en coach voor je patiënt, met wie je een belangrijke vertrouwensband probeert op te bouwen.

Je werkt ook intensief samen met de andere verpleegkundigen, kinesitherapeuten en ergotherapeuten van de afdeling om de doelen van je patiënt te bereiken. 

Ontdek het revalidatiecentrum op campus Pellenberg

Het revalidatiecentrum Pellenberg biedt programma's aan voor verschillende aandoeningen met als belangrijkste doel: weer zelfstandig leren leven. 

Naast de noodzakelijke medische zorg, bestaan de revalidatietrajecten uit therapie op maat. Ergo-, sport- en kinesitherapeuten en logopedisten werken hiervoor samen. Extra begeleiding krijgt u van een (neuro)psycholoog en sociaal werker. 

Dat alles in de groene, bosrijke omgeving van campus Pellenberg.

Lees er meer over
Laatste aanpassing: 15 juni 2022