Giften aan UZ Leuven: alle mogelijkheden verzameld

6 juli 2023

Elke dag gaan onze meer dan 10.000 medewerkers voor de beste zorg op maat van elke patiënt. Samen verleggen we de grenzen van de gezondheidszorg, en uw steun is daarbij cruciaal.

Overweegt u een gift aan UZ Leuven, maar weet u niet goed waar te beginnen? Alle informatie over giften aan het ziekenhuis werd gebundeld op de gloednieuwe website uzleuven.be/steun. Ontdek er hoe u UZ Leuven kan steunen en langs welke kanalen u een gift kan doen.

 

UZ Leuven Charity

Sinds kort bestaat een nieuwe pijler van de UZ Leuven-fondsenwerving: UZ Leuven Charity. Met een gift aan UZ Leuven Charity laat u als schenker de keuze waarin geïnvesteerd wordt aan het ziekenhuis zelf. De steun kan worden ingezet voor klinisch onderzoek, maar ook dure en niet-terugbetaalbare geneesmiddelen, implantanten of therapieën bekostigen voor kwetsbare patiënten. Daarnaast worden schenkingen ook ingezet om de omkadering van de zorg (zoals vervoer naar het ziekenhuis en verblijf voor familie) te verbeteren.

Ook kan men een bestaand fonds steunen (zie uzleuven.be/nl/steun-uz-leuven/fondsen-en-projecten).

 

Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan warme zorginitiatieven of onderzoek binnen UZ Leuven? Onze adviseur schenkingen maakt u wegwijs in het aanbod en presenteert u de mogelijkheden om samen met UZ Leuven grenzen te verleggen voor onze patiënten. Alle informatie vindt u op uzleuven.be/nl/steun-uz-leuven/steun-ons-als-bedrijf-organisatie.

Laatste aanpassing: 6 juli 2023