Fertiliteitscentrum

Hebt u moeilijkheden om zwanger te worden? Het Leuvens universitair fertiliteitscentrum is gespecialiseerd in vruchtbaarheidsproblemen.

Vanaf maandag 4 mei worden de activiteiten op het fertiliteitscentrum stapsgewijs uitgebreid volgens de richtlijnen van de overheid en de beroepsverenigingen en met strikte social distancing. Dit betekent dat voor een geselecteerde groep patiënten zowel raadplegingen als behandelingen in beperkte mate kunnen hernemen.

Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Zomerstop

Het fertiliteitslabo zal tijdens de zomervakantie gesloten zijn vanaf 24 juli 2020 tot en met 5 augustus 2020. Om de planning van de fertiliteitsbehandelingen in ons centrum optimaal te laten verlopen, vragen wij u met aandrang om bij de aanvang van elke behandelingscyclus steeds contact op te nemen met de vroedvrouwen vooraleer u met de medicatie start.

Lees meer.

Afspraken

Contact

Medische vragen of opstarten behandeling

Andere vragen

Adres

UZ Leuven campus Gasthuisberg
Leuvens universitair fertiliteitscentrum
Herestraat 49
3000 Leuven

Ligging en bereikbaarheid

  • Volg vanuit de centrale ontvangsthal de rode straat, poort 4, verdieping 2.

Vind uw route met Mazemap

Gebruik Mazemap om eenvoudig in te schatten hoe u tot bij onze afdeling geraakt en hoeveel tijd dit ongeveer in beslag neemt.

Open Mazemap

Wat vond u van Mazemap?

Gebruikte u Mazemap om uw bestemming te vinden? Laat ons weten wat u ervan vond. Met uw feedback kunnen de we toegankelijkheid van UZ Leuven verbeteren.

Laat het ons weten
Laatste aanpassing: 7 mei 2020