Filmpjes

Bekijk de getuigenis van

Chrie

"Ik heb meer om voor te leven dan om voor te sterven". Chrie vertelt over haar chronische ziekte, het overlijden van haar echtgenoot, haar ontmoetingen met de pastorale dienst en over wat haar ondanks alles kracht en geluk geeft.

Christiane

Evelien en Wouter

‘Je hebt meer mensen om je heen dan je familie, vrienden, babysitters en juffen buiten de ziekenhuismuren. Hier heb je kinesisten, ergotherapeuten, psychologen en pastorale werkers. De lijst is bijna eindeloos.’
Evelien en Wouter vertellen over de vreugde en de pijn van het ouderschap: de spierziekte van hun zoontje, de geboorte van hun dochtertje en de weg die ze samen afleggen, gedragen door vele zorgverleners.

Wouter en Evelien spirituele zorg

Michel

‘Het is niet meer vanzelfsprekend om ’s morgens uit bed te komen. Ik ben nu dankbaar voor elke dag die mij gegeven wordt’. Michel kreeg een hersenbloeding en raakte halfzijdig verlamd. Hij vertelt over de lange weg die hij sindsdien gegaan is, over wat dat gedaan heeft met zijn manier van in het leven staan, over de pastor die hem geholpen heeft terug levenskracht te vinden én over het belang van de liefde.

Michel - spirituele zorg
Laatste aanpassing: 17 december 2021