Uitgebreid kerstprogramma voor patiënten revalidatiecentrum Pellenberg

16 december 2020
De patiënten in het revalidatiecentrum UZ Leuven campus Pellenberg verblijven vaak voor een lange periode in het ziekenhuis. Sinds de coronamaatregelen is het verblijf voor veel patiënten zonder de steun van familie en vrienden nog zwaarder. Zeker tijdens de eindejaarsperiode is een extra duwtje in de rug nodig.

De medewerkers van campus Pellenberg stelden daarom een uitgebreid kerstprogramma samen. Zo contacteerden ze tal van bekende Vlamingen om een persoonlijke kerstboodschap in te sturen voor de patiënten. Met succes, want onder meer Linde Merckpoel, Staf Coppens, Dries Mertens en Bart Peeters stuurden een video door.

Kerstprogramma

De digitale kerstwensen zijn slechts een van de vele initiatieven die in campus Pellenberg georganiseerd worden om de revalidanten een fijn eindejaar te bezorgen. Bij het programma horen ook een kerstverhaal en kerstliedjes op de televisieschermen aan het bed, een kerstdans van de medewerkers op campus Pellenberg, een photobooth en een kerstkrantje.

Ook de scouts van Lubbeek zorgden mee voor kerstsfeer. Zij sjorden een houten kerstboomconstructie in elkaar op het grasplein waar veel patiënten zicht op hebben.

Laatste aanpassing: 9 augustus 2022