Top Employer 2021

25 januari 2021

Ondanks de uitdagingen waar we in 2020 voor stonden, is UZ Leuven erin geslaagd om ook dit jaar een Top Employer te blijven. Het is de dertiende keer dat UZ Leuven de award in ontvangst mag nemen. Top employer is een jaarlijkse erkenning voor bedrijven met een sterk uitgebouwd hr-beleid. Jaarlijks certificeert het Top Employers Institute wereldwijd bedrijven, die werk maken van een uitstekend hr-beleid en een positieve werkbeleving voor hun medewerkers.

Bevestiging en uitdaging

Het certificaat is een mooie bevestiging van een kwaliteitsvol hr-beleid, maar ook een uitdaging om verder te timmeren aan innovatie en samen grenzen te verleggen met een talentgericht personeelsbeleid. Zo kan UZ Leuven ook in de toekomst een echte topwerkgever blijven, die het beste uit iedere medewerker naar boven haalt.

UZ Leuven is een universitair ziekenhuis waar patiënten kunnen rekenen op innovatieve en kwalitatieve patiëntenzorg. Passie voor onze opdracht, warme zorg en respect voor elkaar en voor patiënten staan voorop. Niet voor niets speelt het ziekenhuis een toonaangevende rol in België en Europa.

De meer dan 10.000 werknemers die elke dag de beste zorg op maat garanderen, verdienen dan ook een personeelsbeleid van topniveau, waarin persoonlijke motivatie, professionele ontplooiing, innovatie en investering in leadership centraal staan. UZ Leuven gelooft in een open vertrouwenssfeer, een  gedreven talentontwikkeling en een positieve werkbeleving om de allerbeste prestaties in elke persoon en de grootste zingeving en voldoening naar boven te brengen.

Op 28 januari zal de uitreiking van de award 2021 wereldwijd gevierd worden tijdens een virtuele samenkomst met andere top employers.

Internationale erkenning

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname aan hun HR Best Practices Survey. De vragenlijst heeft betrekking op 6 HR-domeinen: People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion.

Het Top Employers Institute werd 30 jaar geleden opgericht en certificeerde inmiddels meer dan 1600 organisaties in 120 landen, verspreid over 5 continenten.

Interesse om ook van start te gaan bij een top employer?

Surf naar jobs.uzleuven.be. Wij kijken uit naar een interessante kennismaking.

Samen grenzen verleggen en werk maken van een betere werkwereld!

Laatste aanpassing: 24 april 2024