Oproep: focusgroep doorstroming binnen spoedgevallen

31 maart 2021
Een groep KU Leuven-studenten zoekt nog (ex-) patiënten die hun feedback willen geven over wat belangrijk is voor patiënten als ze op een spoedgevallendienst terechtkomen.

Ontwikkeling nieuw product

De afgelopen maanden ging een enthousiaste groep van KU Leuven studenten vanuit verschillende richtingen de uitdaging aan om de doorstroming op de afdeling spoedgevallen van UZ Leuven te verbeteren. Dit doen ze binnen het kader van het projectvak ‘Product Innovation Product’, waarbij het de bedoeling is om een concreet product te ontwikkelen. Onder begeleiding van de clinical support manager, artsen en verpleegkundigen van de spoedafdeling ontwikkelden ze een productidee.

Mening patiënten cruciaal voor verdere ontwikkeling

Bij de uitwerking van een prototype van dit product is de mening en feedback van patiënten cruciaal. De groep is dan ook op zoek naar (ex-) patiënten die graag feedback willen geven over verschillende aspecten van dit productidee tijdens een online groepsgesprek. 

Deel uw mening

Interesse om hieraan deel te nemen en zo een steentje bij te dragen aan de kwaliteit van dienstverlening en zorg op de spoedafdeling van UZ Leuven? Stuur dan een mailtje naar hilke.dehaes@gmail.com. U zal dan gecontacteerd worden met verdere informatie.

Laatste aanpassing: 31 maart 2021