Kinderdiabetesteam neemt Instagram over

6 november 2023

Ons kinderdiabetesteam nam Instagram over op woensdag 8 november. 

Gemist? Geen probleem! Herbekijk de take-over op Instagram

Op deze speciale dag krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij het UZ Leuven, terwijl ons toegewijde team de controle overneemt. Ontdek de passie en inzet waarmee we werken aan de zorg voor kinderen met diabetes.

Mis deze kans niet om meer te leren over ons team, onze inspanningen en de geweldige kinderen die we helpen. Volg ons op Instagram @uzleuven.be en beleef deze bijzondere dag met ons!

Ga mee op pad met Eva, Fieke en Joanna van het kinderdiabetesteam

Gerelateerd

Meer nieuws over "Kinderziekenhuis"

Mitochondriële aandoeningen uitgelegd op kindermaat in nieuwe infoboekjes

4 februari 2024
Kinderartsen uit UZ Leuven sloegen de handen in elkaar met schrijfster Noozi om educatieve boekjes uit te werken rond mitochondriële aandoeningen. De ouders van Bent*, die zelf overleed aan een zeldzame stofwisselingsziekte, financierden het project als eerbetoon aan hun zoontje en om iets te betekenen voor lotgenoten.
Lees meer
Meer nieuws over "Kinderziekenhuis"

Leuvense chirurgen transplanteren vier organen tijdens één ingreep bij peuter

20 december 2023
Een team van artsen in UZ Leuven heeft onlangs voor het eerst in België alle abdominale organen vervangen bij een peuter: zowel de maag, lever, pancreas als dunne darm werden in een keer getransplanteerd. De jonge patiënt werd succesvol geopereerd en stelt het goed.
Lees meer
Meer nieuws over "Kinderziekenhuis"

Brochure helpt jongvolwassenen met CP bij overgang naar volwassenen-geneeskunde

6 november 2023
Om jongvolwassenen met cerebrale parese te begeleiden en bij de overgang van kindergeneeskunde naar volwassenengeneeskunde, ontwikkelde het CP-team een brochure die de verschillende aspecten van die overstap toelicht.
Lees meer
Laatste aanpassing: 9 november 2023