Look good, feel better

Datum: 12 februari 2025
Locatie: Beethoven, campus Gasthuisberg
Ontdek de kracht van zelfvertrouwen - Wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter. In deze workshop leren kankerpatiënten in een kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up om zo eventuele nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen.

Praktisch

Datum: 12 februari 2025, 13:30 - 16:00
Locatie: Beethoven, campus Gasthuisberg
Prijs: Gratis, inschrijven verplicht
Doelgroep: Voor alle vrouwen en mannen met kanker en een naaste. Studenten, zorgverleners en andere geïnteresseerden willen we dan ook vragen om dit te respecteren.
Dit event wordt nog herhaald op een ander tijdstip.

Heb je last van acne, een vermoeide uitstraling of als man moeilijkheden bij het scheren? Merk je dat je behandeling zijn tol eist op je huid, uiterlijk en zelfvertrouwen?  Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Je lichaam krijgt het hard te verduren.  

In samenwerking met Kom op tegen Kanker (KOTK) nodigen we jou uit voor een interactieve workshop. Of je nu een vrouw of een man bent, deze workshop is speciaal ontworpen om jou te helpen jezelf goed te voelen en er goed uit te zien, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.

Onze ervaren schoonheidsspecialiste, Belinda, zal je praktische tips en advies geven om jouw huid te verzorgen en jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Ze laat je zien hoe kleine, simpele aanpassingen een groot verschil kunnen maken in hoe je je voelt en hoe je jezelf ziet.

Maar deze workshop draait niet alleen om uiterlijk. Het gaat om het versterken van jouw zelfvertrouwen, omringd door mensen die begrijpen wat je doormaakt.

Aarzel niet, schrijf je vandaag nog in en geef je zelfvertrouwen een boost.

Bekijk alvast dit filmpje.

Inschrijven

Uw inschrijving
Ik schrijf me in voor de sessie op...
Ik ben...
Ik kom

Deze sessie vindt plaats in het Inloophuis Leuven.

Inschrijven voor een sessie van het Inloophuis, verloopt via de aparte website van het Inloophuis Leuven.

Persoonsgegevens
Contactgegevens

Dit evenement wordt nog herhaald op een ander tijdstip

14 september 2024, 10:00 - 12:00 - Meer informatie
11 december 2024, 13:30 - 16:00 - Meer informatie
Laatste aanpassing: 26 juni 2024