Gastgezinnen gezocht voor Indiase verpleegkundigen

In de loop van 2024 zal een groep van ongeveer 50 verpleegkundigen uit India aan de slag gaan in drie Belgische ziekenhuizen. UZ Leuven, ZOL en Noorderhart verwelkomen de verpleegkundigen met open armen, want het is een van de vele manieren waarop de ziekenhuizen het prangende personeelstekort willen opvangen.

Sorry, dit evenement is afgelopen.

Praktisch

23 mei 2024 19:00 - 20:30 Afgelopen
Locatie: Noorderhart (Mariaziekenhuis)

Infosessie

Bij aankomst in België gaan de Indiase collega’s een tijdje in gastgezinnen moeten verblijven. De ziekenhuizen organiseren daarom nu al infosessies voor wie zich graag kandidaat stelt. Ook je vrienden of familie zijn welkom. De infosessies zijn volledig vrijblijvend. Ook als je nog twijfels of vragen hebt, ben je welkom om eens te luisteren of vragen te stellen.

Helga Schepers van 3vision.be zal de sessies in goede banen leiden. Ze is een trainer in Lewis Deep Democracy en een facilitator van transitieprocessen. 

Inschrijven

Inschrijven kan door een mail te sturen naar leli@uzleuven.be met vermelding van de dag van de infosessie die je wil volgen en het aantal personen dat aanwezig zal zijn.

Hoe zit dat met de taal?

Op dit moment zijn de verpleegkundigen in India volop bezig met lessen en examens Nederlands: twee docenten van het ILT geven hen ter plaatse les. Verder oefenen in een gastgezin, is een enorme meerwaarde!

Laatste aanpassing: 7 mei 2024