Praktische zaken en administratie - jong en kanker

Studeren, werk zoeken, solliciteren, een relatie opbouwen, een huis zoeken, kinderen krijgen ... wie jong is, staat voor heel wat veranderingen en uitdagingen in zijn leven. Zoek de juiste ondersteuning.
Praktische zaken - Jong en kanker

Dienst sociaal werk UZ Leuven

De sociaal werker probeert samen met jou de impact van de ziekte en behandeling na te gaan. Ze besteden uitdrukkelijk aandacht aan vragen van persoonlijke, relationele en sociale aard. Zowel jij als je omgeving kunnen bij een sociaal werker terecht voor een vertrouwelijk gesprek en begeleiding. Bovendien kan de sociaal werker je informatie geven en ondersteunen bij administratieve en financiële vragen. Zo kan je bij hen terecht met vragen over je schoolsituatie, opleiding of werk, geldzaken, ziekteverzekeringen en andere zaken die met de ziekte te maken hebben. Vraag naar een sociaal werker op je afdeling of kijk hier voor meer informatie.

Alles over kanker

Studeren, werk zoeken, solliciteren, een relatie opbouwen, een huis zoeken, kinderen krijgen ... wie jong is, staat voor heel wat veranderingen en uitdagingen in z'n leven.  Komt een ziekte als kanker daarbovenop, dan worden die uitdagingen nóg groter. Op deze pagina van ‘Alles over kanker’ vind je alle specifieke info rond jongvolwassenen en kanker.

Sociale voorzieningen, verzekeringen, financiële en andere hulp

Laatste aanpassing: 20 september 2022