Hoe kun je LUMOS helpen?

Een gift doen, materiaal schenken, vrijwilliger worden, zelf een actie op touw zetten… het kan allemaal! Je vindt hier ook getuigenissen terug van vrijwilligers, schenkers en sympathisanten.

Doe een gift

Hoe kan je ons financieel steunen? Kan je je bijdrage integraal naar een specifiek partnerland sturen waar je voeling mee hebt? Alles is mogelijk. Elke euro wordt integraal ingezet voor de zuidwerking.

Verwen jezelf

Koop steunartikelen van LUMOS en verwen jezelf of een ander met een uniek artikel uit één van onze partnerlanden of een artikel gemaakt door onze vrijwilligers in België met basisproducten uit onze partnerlanden.

Zet een actie op poten

Zin in een uitdaging als de Dodentocht waarbij je je voor LUMOS laat sponsoren? Of vier je een belangrijk levensmoment en wil je ons opgeven als goed doel waaraan men kan schenken? Ook als sympathisant kan je helpen met het steunen van onze partnerziekenhuizen!

Schenk materiaal

Er zijn heel wat aandachtspunten bij het recupereren van materiaal om een duurzame ondersteuning aan onze partnerziekenhuizen te kunnen bieden. We willen immers niet dat bij onze Afrikaanse partners de vuilnisbelt groeit.

Word Trooper

Steun ons gratis en voor niks! Door online te shoppen kan je via een heel aantal winkels met één extra klik een deel van de opbrengst van je aankoop laten schenken. Zelf betaal je geen euro extra!

Goodgift

Schenk een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. LUMOS staat natuurlijk hoopvol in het lijstje te wachten.

Samenwerken met ons

Vrijwilliger worden in België of Afrika? Als bedrijf partner worden en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Helpen sensibiliseren en ons in de kijker zetten bij uw organisatie?

Getuigenissen

Onze vrijwilligers, schenkers, sympathisanten… aan het woord.
Laatste aanpassing: 27 juli 2021