Ontvang uw UZ Leuven-factuur online

19 mei 2020
Voortaan kunt u ervoor kiezen om uw ziekenhuisfactuur niet langer met de post te ontvangen, maar via het online administratieplatform Doccle.
Doccle

Facturen bewaren en betalen op 1 plek

In Doccle kan u online facturen en documenten van ziekenhuizen en uiteenlopende bedrijven ontvangen, bewaren en betalen. Ook kan u uw ziekenhuisfactuur delen met bijvoorbeeld uw verzekeraar of werkgever, wanneer dit nodig is in het kader van hospitalisatie- of arbeidsongevallenverzekering.

Plus voor het milieu

Als u ervoor kiest om uw facturen via Doccle te ontvangen, krijgt u geen papieren factuur meer opgestuurd met de post. Enkel het getuigschrift voor verstrekte hulp dat u aan uw ziekenfonds moet bezorgen, wordt wel nog opgestuurd.

Starten met Doccle

  • Via de website van mynexuzhealth of de app mynexuzhealth kunt u rechtstreeks inloggen op uw bestaande Doccle-account of maakt u een nieuwe account aan. Ga hiervoor naar Facturen ˃ Doccle connect.
  • Of ga naar www.doccle.be en voeg ‘nexuzhealth’ toe.

Iedere patiënt krijgt bij zijn volgende (papieren) factuur een begeleidende brief met daarin de nodige codes en een stappenplan om, als u dat wenst, te starten met Doccle.

Meer weten over de mogelijkheden van uw online medisch dossier mynexuzhealth? Bekijk alle functionaliteiten.

Laatste aanpassing: 9 april 2024