Werken in UZ Leuven - Jobs

Bijzonder veelzijdig, dat is de wereld van UZ Leuven

Bij ons kies je niet voor een job, maar voor een loopbaan. We investeren voortdurend in de talenten en loopbanen van onze medewerkers. Zo zorgen we dat onze 9.000 medewerkers elke dag het beste van zichzelf kunnen geven om van UZ Leuven een referentie in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek te maken.

Waarom werken in UZ Leuven?

Stabiele werkgever

UZ Leuven is een groot bedrijf, met heel wat mogelijkheden. Als werkgever kunnen we je dus de nodige stabiliteit bieden.

Door de grootte van het ziekenhuis is ook de waaier aan loopbaanmogelijkheden enorm. Zo telt UZ Leuven meer dan 160 uiteenlopende functies: medische jobs, maar ook banen in ondersteunende diensten.

UZ Leuven behaalde al voor de tiende keer de Top Employer award. Die award is een erkenning voor een HR-beleid dat investeert in mensen, hun loopbaan en talent.

Ontdek al onze voordelen

Loopbaankansen

In UZ Leuven kies je niet voor een job, maar voor een loopbaan. Enkele voorbeelden:

  • Doorgroeien binnen het bedrijf.
  • Specialiseren in je job.
  • Opleidingen volgen.
  • Kiezen voor meer verantwoordelijkheid.

Bij dit alles streven we naar een evenwichtige balans tussen werk en gezin. Voor vele functies is deeltijds werken mogelijk in verschillende tewerkstellingspercentages.

Lees meer over loopbaan en opleidingen

Job met maatschappelijke relevantie

UZ Leuven-medewerkers halen geregeld de media, vaak met nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen op medisch vlak. Op die manier worden zij ambassadeurs van het ziekenhuis.

Nieuwe technieken worden hier voor het eerst toegepast, en ook complexe operaties worden hier uitgevoerd. UZ Leuven wil een speerpunt van ontwikkeling zijn en blijven.

Daarbij vinden we het belangrijk dat je als medewerker fier kunt zijn op je organisatie.

Lees alles over de soorten jobs

Wat zeggen medewerkers?

We vertellen je graag wat je van ons als werkgever mag verwachten. En van welke voordelen je geniet als personeelslid. Maar ook sfeer op de werkplek is vaak een belangrijk criterium om voor een bepaalde organisatie te kiezen.

Daarom laten we ook graag enkele medewerkers aan het woord.

Lees wat onze medewerkers over hun job vertellen

Vacatures

Benieuwd welke jobs we voor jou in petto hebben?

Bekijk onze vacatures
Laatste aanpassing: 4 mei 2021