Vasculair symposium - Practice essentials for vascular ulcers

Datum: 5 december 2020
Locatie: Live webinar
Zaterdag 5 december 2020 organiseert de dienst vaatheelkunde van UZ Leuven haar 30ste vasculair symposium. Dit jaar wordt dat voor het eerst digitaal georganiseerd in de vorm van een live webinar.

Praktisch

Datum: 5 december 2020, 09:00 - 17:00
Locatie: Live webinar

Dit symposium geldt jaarlijks als een belangrijke ontmoetingsplaats voor vaatchirurgen, vaatchirurgen in opleiding, verpleegkundigen en andere zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling van vaatpathologie en dit op zowel wetenschappelijk als sociaal vlak. Dit jaar zal dit ook digitaal zo goed mogelijk gefaciliteerd worden. Tussen de wetenschappelijke sessies door zullen digitale chatrooms de gebruikelijke koffiepauzes vervangen. Nieuw dit jaar is de organisatie van (digitale) workshops. Hier kan iedereen een keuze maken uit vijf verschillende workshops. In deze workshop wordt de praktische uitvoering van een aantal technieken gedemonstreerd en kunnen de vragen van de deelnemers beantwoord worden.

Onder de titel Practice essentials for vascular ulcers staat dit jaar het behandelen van vasculaire ulcers (wonden) centraal. Het programma voor die dag en meer informatie vindt u op de website van het vasculair symposium.

Laatste aanpassing: 30 oktober 2020