Koffieshop op campus Gasthuisberg opent weer op dinsdag 15 september

14 september 2020
De voorbije maanden was de koffieshop in de ontvangsthal van campus Gasthuisberg gesloten als maatregel in de strijd tegen het coronavirus. Op dinsdag 15 september zal de koffieshop weer openen als een service aan ambulante patiënten en begeleiders, onder strikte voorwaarden.

Eén klant per keer

Er mag altijd maximaal één klant in de koffieshop aanwezig zijn. De bestelling wordt opgenomen, klaargemaakt en meegegeven, zoals bij een drive-through. Het aanbod van de koffieshop blijft voorlopig beperkt.

Beperkte tijd

Klanten mogen plaatsnemen in de koffieshop om rustig hun maaltijd of drankje te nuttigen, maar ze worden aangemaand om nadien de zitruimte zo snel mogelijk opnieuw vrij te maken voor de volgende klanten. Een medewerker van de koffieshop zal toezien op het naleven van de hygiëneregels en ontsmet tussendoor de tafels. Er zijn daarnaast doekjes beschikbaar waarmee bezoekers hun tafel voor gebruik zelf extra kunnen schoonmaken.

Contact tracing

Net als in andere horecazaken, moeten bezoekers hun e-mailadres of telefoonnummer achterlaten. Ze krijgen bij hun kasticket een formulier waarop ze dat kunnen invullen. Na hun bezoek laten ze het formulier achter in een witte brievenbus. De gegevens worden twee weken bewaard en nadien verwijderd.

1 tafel = 1 bubbel

Tussen de tafels moet voldoende afstand zijn. Alleen mensen die tot één bubbel behoren, mogen samen aan tafel zitten. Stoelen en tafels mogen ook niet verplaatst worden.

Mondmasker verplicht

Een mondmasker is overal verplicht, dus ook als u rondloopt in de koffieshop. Uw mondmasker afnemen om te eten of drinken, mag alleen als u neerzit.

Openingsuren

De koffieshop zal open zijn:

  • Maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18 uur
  • Zaterdag en zon- en feestdagen van 14 tot 18 uur

Buiten de openingsuren is een beperkt aanbod dranken en snacks beschikbaar in de automaten.

Laatste aanpassing: 14 september 2020