onkostennota januari-juni 2019
onkostennota januari-juni 2019

Naar goede gewoonte helpen we jou herinneren aan het indienen van de onkostennota voor de verplaatsingen die je maakte van januari tot juni 2019.

Alles moet ingediend zijn ten laatste op 31 augustus 2019Wat later binnenkomt, kan NIET meer uitbetaald worden! 

Je vindt de formulieren hier terug onder Documenten of aan de brievenbus aan ons bureau.

Let op! We vernieuwden de beide onkostennota's en leggen hier graag nog eens uit welke onkostennota je waarvoor gebruikt.

- de onkostennota 'vervoer' is de meest gebruikte onkostennota. Hierop vul je al het vervoer in dat per rit uitbetaald wordt: nl. als je met de auto of de fiets komt, of als je het openbaar vervoer betaalt per rit (al dan niet met een rittenkaart). Aan onze brievenbus vind je deze onkostennota terug op wit papier.

- de onkostennota 'abonnement openbaar vervoer' gebruik je als je een abonnement hebt aangekocht en gebruikt voor je vrijwilligersopdracht in UZ Leuven. Het gaat hier niet om vb. een tienrittenkaart, maar wel degelijk om een abonnement. Je brengt die nota pas bij ons binnen in de maand nadat het abonnement verlopen is, samen met het bewijs van betaling. De betaling deed je het jaar voordien aangezien dit abonnement in de meeste gevallen 1 jaar geldig is. Aan onze brievenbus vind je deze onkostennota terug op geel papier.

Sommigen combineren verschillende vervoersmethodes. Dat kan perfect, we tellen telkens de verschillende dingen op (vb. combinatie van fiets en openbaar vervoer). Opgelet: ook in deze situatie moet je de terugbetaling van een abonnement op een aparte nota invullen.

Je mag de ingevulde exemplaren met de (binnen)post naar ons opsturen of in onze brievenbus steken aan ons bureau of ze ons persoonlijk komen afgeven.