UZ Leuven mag zich voor de 11e keer op rij Top Employer noemen
UZ Leuven mag zich voor de 11e keer op rij Top Employer noemen

UZ Leuven mag zich voor de elfde keer Top Employer noemen. Dat is een erkenning voor bedrijven met een uitmuntend hr-beleid.

Jaarlijks certificeert het Top Employers Institute wereldwijd bedrijven die werk maken van een uitstekend hr-beleid voor hun medewerkers. Organisaties die deze erkenning krijgen, zetten zich in voor de allerbeste werkomgeving met een hr-beleid dat mensen op de eerste plaats zet en dat een werkplek creëert waar medewerkers kunnen groeien. 

Top 10

UZ Leuven behaalde dit jaar de Top 10. De award werd op 5 februari in ontvangst genomen.

Top employer 2019

Top Employers Institute

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd erkent, gemeten tegen een internationale standaard.

In het kader van de Top Employers-procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek. Daarbij worden in totaal 600 hr-praktijken in tien uiteenlopende onderwerpen beoordeeld, waaronder leiderschapsontwikkeling, carrièreontwikkeling, talentmanagement, innovatie in hr-processen en arbeidscultuur. Het Top Employers Institute evalueert de implementatie van die hr-praktijken en beoordeelt hoe die aansluiten bij de strategie van de organisatie en hoe ze technologisch ingebed zijn. Alle antwoorden worden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. 

De toekomst

Het certificaat is een mooie bevestiging van een kwaliteitsvol hr-beleid en ook een uitdaging om verder te timmeren aan de weg van innovatie en ontwikkeling. Dat UZ Leuven zich opnieuw Top Employer mag noemen is alleen maar mogelijk omdat het ziekenhuis met alle medewerkers samen eraan werkt om onze dagelijkse professionele omgeving te verrijken.

Ook bij ons werken?

Bekijk onze vacatures of ontdek alle voordelen van werken in UZ Leuven.