Onkostennota juli-december
Onkostennota juli-december

Naar goede gewoonte helpen we jou herinneren aan het indienen van de onksotennota voor de verplaatsingen die je maakte van juli tot december 2018. Opgelet: de verplaatsingskosten op de kostennota mogen niet jaaroverschrijdend ingevuld worden!Verplaatsingen van 2019 mogen dus niet op hetzelfde document vermeld staan als data van juli-december 2018. Hiervoor gebruik je een nieuwe nota.

Alles moet ingediend zijn ten laatste op vrijdag 31 januari 2019Wat later binnenkomt, kan NIET meer uitbetaald worden! Het boekjaar 2018 wordt immers dan afgesloten.

Je vindt de formulieren hier terug onder Documenten of aan de brievenbus aan ons bureau. Merk op dat er een andere nota is als je met een 65+ abonnement van De Lijn reist. Je brengt die nota dan pas bij ons binnen in de maand nadat het abonnement verlopen is, samen met het bewijs van betaling. De betaling deed je het jaar voordien aangezien dit abonnement in de meeste gevallen 1 jaar geldig is.

Je mag de ingevulde exemplaren met de (binnen)post naar ons opsturen of in onze brievenbus steken aan ons bureau of ze ons persoonlijk komen afgeven.