Open elke dag van de maand december een deurtje en kijk welke prijs u kunt winnen.
Open elke dag van de maand december een deurtje en kijk welke prijs u kunt winnen.
Op woensdag 7 november start Rotary Club Leuven met de verkoop van eindejaarskalenders ten voordele van het Leuvense kinderziekenhuis. De aftrap van de verkoop werd gegeven in de ontvangsthal van UZ Leuven. De opbrengst van de kalenderverkoop gaat naar een speel- en therapietuin op het dak van het kinderziekenhuis. 

Professor Gunnar Buyse, diensthoofd kindergeneeskunde: “In oktober opende het volledig nieuwe kinderziekenhuis van UZ Leuven op campus Gasthuisberg zijn deuren. In het nieuwe ziekenhuis zullen jaarlijks meer dan 20.000 kinderen worden behandeld. Ziek zijn is nooit fijn, zeker niet voor kinderen die lang in het ziekenhuis moeten verblijven. Onze rol is niet alleen hen te genezen, maar ook hun talenten en hun toekomst van de kinderen veiligstellen. Daarom plaatsen we het kind en zijn ontwikkeling centraal in ons kinderziekenhuis, met onder meer een unieke speel- en therapietuin op het dak van het kinderziekenhuis. Die speel- en therapietuin zullen we kunnen realiseren dankzij de opbrengst van deze kalender.”

Hoe werkt het?

Dit jaar zijn er meer dan 150 prijzen te winnen, zoals aankoopbons, etentjes in toprestaurants, hotelovernachtingen, bioscooptickets ... Elke kalender heeft een uniek nummer en 31 deurtjes, eentje voor elke dag in de maand december. Open het deurtje en u ziet welke prijs u die dag kunt winnen.

Surf naar www.rotaryleuven.be om te zien of u gewonnen heeft. Uw prijs kunt u afhalen bij de deelnemende handelaar tot 28 februari 2019.

Graag een kalender kopen?

Kalenders kopen kan in de ontvangsthal van campus Gasthuisberg op woensdag 7 november tussen 11 uur en 17 uur. 

Meer verkooplocaties op www.rotaryleuven.be/kalender.