Ik had een heel goede ervaring met de dienst UZ Lasercentrum in Leuven waar ik in januari mijn beide ogen (mijn afwijking was -5 bijziend ) heb laten laseren. Ik vond het een uitstekend team dat zeer professioneel te werk gaat. De verpleging stelt je voor de  operatie op je gemak en legt alles goed uit. Je krijgt ook veel uitleg op al je vragen en bezorgdheden (zelfs via email) en zelfs na de operatie word je nog steeds goed opgevolgd. Ik ben zeer tevreden ook van het resultaat en mijn zicht na 2 maanden is nu 12/10 in beide ogen.

E

 

Je komt het ziekenhuis 's morgens nog half-blind binnen en na 20-tal minuten behandeling wandel je buiten met een nieuw paar stel ogen. Top-ogen! Niemand zou hier aan moeten twijfelen!
Ik wil u, de arts en de anderen van het team via deze weg nog eens bedanken voor de goede zorgen en behandeling.

L. - Limburg

 

Had contact met hun opgenomen voor een tweede opinie omdat ik opnieuw in behandeling zou gaan bij een dokter in een ander kliniek. Vanaf het eerste contact telefonisch hebben ze mij zeer goed geholpen, verder via email de juiste informatie door gegeven en de dag van het onderzoek hebben meerdere dokters mij onderzocht, steeds zeer professioneel en met een glimlach. Ik ben met een gerust hart en en smile uit het hospital gestapt. Wat kan je nog meer verwachten. Nogmaals bedankt! 

S. - Vlaams-Brabant

 

Van bij de allereerste onderzoeken kreeg ik voldoende informatie over alle stappen, zowel voor als na de ingreep. De dag zelf werd ik volledig op mijn gemak gesteld en verliep de ingreep pijnloos en snel. De prof blijft met je praten tijdens het laseren zodat je weet wat er gebeurt. Twee dagen nadien zat ik al terug aan mijn bureau op het werk, met wat voor mij twee nieuwe ogen lijken.

M. - Vlaams-Brabant