Huidige acties

September 2019

28 september 2019

Op 28/09/19 gaat de 5de editie van Dinner, Fashion and Art door in de universiteitshal van de KU Leuven.
Meer informatie vindt u hier.

Dinner and fashion

Oktober 2019

12 oktober 2019

KOMOK organiseert voor de 3de maal een quiz in het stadion van OHL. Meer informatie vindt u op hun website.

komok quiz

Lopende acties

Essen for Life

Essen for Life wil alle Essenaren motiveren om acties te voeren voor Music for Life ten voordelen van 'Make a Wish' en 'Serafien'. Doe jij ook mee?

Meer informatie over de acties vindt u op hun website.

Essen for life

Fanfarathon 2019

In de aanloop naar de 'Fanfarathon' op 14 september 2019, zijn er reeds initiatieven die vooraf plaatsvinden.

  • Paaszondag 21 april 2019: ontbijten bij den Eyck
  • 25 mei 2019: oefenjumping georganiseerd door de Landelijke Ruitervereniging Lichtaart
  • Korting op tickets voor een dagje Bobbejaanland
Fanfarathon tickets Bobbejaanland

Voor alle nodige informatie kan u terecht op de website en op Facebook.

Persconferentie Stichting MeToYou

Stichting MeToYou werd opgericht in "Loving memory" van Els Maes, lieve echtgenote en fiere mama waarvan in juli 2013 afscheid werd genomen na een gevecht van 3 lange jaren tegen leukemie. Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten via haar familie tegen de ziekte. Stichting MeToYou stelt zich tot doel specifieke onderzoeksprojecten rond leukemie te ondersteunen om de verdere opmars van deze aandoening en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten tegen te gaan. MeToYou heeft zich geëngageerd om de neuro-psychologische opvolging van kinderen/jongeren met leukemie te ondersteunen.
www.stichtingmetoyou.be

Beursbubbels in actie voor Muziektherapie

Jacky De Donder, auteur, uitgever en bezieler van BeursBubbels is van mening dat áls je belegt met een hart én met een maatschappelijk engagement voor ogen, en niét belegt vanuit het streven naar snel geldgewin en puur winstbejag, dat de beurs je dan zal belonen en dat je aandelenportefeuille er beter zal bij varen.

Indien je een mooie deal doet op de beurs, waarom dan geen stukje van die winst doorstorten naar mensen die minder kansen/geluk hebben in het leven en die je hulp heel erg nodig hebben ?

Jacky draagt dit project dat loopt bij UZ Gasthuisberg Leuven nauw in het hart en hij garandeert je dat al uw bijdragen ontzettend goed besteed zijn.
Dit keer wordt voor een interview met de CEO van Biocartis, Rudi Pauwels naar aanleiding van de beursintroductie, een afgesproken bedrag gestort aan het Kinderkanker-Muziekproject van UZ Leuven.

Meer info:

Laatste aanpassing: 5 mei 2020