Top Employer 2020

4 februari 2020
UZ Leuven mag zich al voor de twaalfde keer Top Employer noemen. Dat is een erkenning voor bedrijven met een sterk hr-beleid. Jaarlijks certificeert het Top Employers Institute wereldwijd bedrijven die werk maken van een uitstekend hr-beleid voor hun medewerkers.
Top Employer 2020

UZ Leuven mag zich al voor de twaalfde keer Top Employer noemen. 

Ook in 2020 werd UZ Leuven na een grondige audit uitgeroepen tot Top Employer België voor een periode van één jaar. Het is al de twaalfde keer dat UZ Leuven de erkenning mag ontvangen!

Bevestiging en uitdaging

Het certificaat is een mooie bevestiging van een kwaliteitsvol hr-beleid, maar ook een uitdaging om verder te timmeren aan innovatie en ontwikkeling en grenzen te verleggen. Zo kan UZ Leuven ook in de toekomst een echte topwerkgever blijven, waar het beste van elke medewerker tot uiting komt.

UZ Leuven is een universitair ziekenhuis waar patiënten kunnen rekenen op innovatieve en kwalitatieve patiëntenzorg, gecombineerd met aandacht en respect voor elke persoon. Niet voor niets speelt het ziekenhuis een toonaangevende rol in België en Europa.

De bijna 10.000 werknemers die elke dag de beste zorg op maat garanderen, verdienen dan ook een personeelsbeleid van topniveau. Een beleid waarin persoonlijke vaardigheden, hoogstaande opleiding en levenslang leren en innoveren centraal staan. Het ziekenhuis gelooft in een open sfeer, een uitgekiend talentmanagement en een positieve werkbeleving om de allerbeste prestaties in elke persoon naar boven te brengen.

Op 4 februari werd de award voor Top Employer 2020 uitgereikt.

Op 4 februari werd de award voor Top Employer 2020 uitgereikt.

Top Employers Institute

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd erkent, gemeten tegen een internationale standaard.

In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek. Bij de audit werden onder meer leiderschapsontwikkeling, loopbaanplanning, talentmanagement, arbeidscultuur en welzijn beoordeeld. Alle antwoorden worden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

Ook bij ons werken?

Laatste aanpassing: 24 mei 2022