Praktisch

Kanker en de impact ervan op uw leven kan vele reacties bij u oproepen. De emoties, gedachten en spanning die daarmee gepaard gaan, kunnen ervoor zorgen dat uw kwaliteit van leven onder druk komt te staan of dat u wat vastloopt.

Acceptance and Commitment Therapy biedt geen oplossing voor deze moeilijkheden, maar biedt wel handvaten om samen met anderen op zoek te gaan naar een helpend, waardevol antwoord op die moeilijke omstandigheden. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode die kan bijdragen aan uw levenskwaliteit.

Verkennende infosessie

Tijdens deze sessie bieden we een kennismaking met ACT. We staan stil bij hoe de groepssessies in hun werk zullen gaan. En verder laten we u voldoende proeven van de gebruikte methoden en technieken, zodat u kunt nagaan of ACT ook iets voor u is.

Volgende sessies

Tijdens de infosessie kunt u aangeven of u graag de rest van de sessies bijwoont.

  • Op dinsdag
  • Van 9.30 tot 12 uur
  • Data:
    • 5, 12, 19 en 26 november
    • 3, 10, 17 december

Interesse?

Schrijf u nu in voor deze verkennende sessie op 8 oktober 2019.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Uw inschrijving
Opmerkingen
Wat zijn uw vragen over bezorgdheden rond dit thema? Zijn er onderwerpen die u zeker nog graag aan bod ziet komen tijdens deze sessie? Laat het ons weten. Zo kan de organisator de inhoud van de sessie nog beter afstemmen op uw interesse.