April 2018

Terraskesbrunch

Op 08/04/18 organiseert RC Riemst Zuid-Limburg de 6de Terraskesbrunch.

Zythos Bierfestival

Op 28 en 29 april gaat het Zythos Bierfestival door in de Brabanthal van Leuven, en dit t.v.v. het Kinderkankerfonds Leuven.
Meer informatie vindt u op hun website.

Fitter en fitter

Fitter en fitter organiseert op 29 april 2018 een battle of the bootcampers. U vindt meer informatie op hun facebookpagina.

Filmavond

Laurens Van Camp organiseert op 30/04/18 een filmavond t.v.v. het Kinderkankerfonds Leuven. Meer informatie vindt u hier of op de facebookpagina.

 

Mei 2018

Jo's Vriendenbier en Jo's Run

De vrienden van Jo houden zijn herinnering levend door op 1 mei Jo's Run te organiseren.
De opbrengst van de verkoop van Jo's Vriendenbier wordt geschonken aan het Kinderkankerfonds Leuven.
Meer informatie vindt u hier.

20 km van Brussel

Op 27/05/2018 wordt er tijdens de 20 km door Brussel, door verschillende initiatieven, gelopen voor de projecten van het Kinderkankerfonds Leuven. Loop je graag mee, inschrijven kan tot 1/3/2018.

  • 20 km of Hope
  • Anesthesie Loopt
  • Sponsorloop

 

Juni 2018

Nick Gillekens & Two cents Company Cup

Op zaterdag 2 juni vindt dit gloednieuwe concept - de Nick Gillekens & Two cents Company Cup - plaats, waarin bedrijven het tegen mekaar opnemen. De wedstrijden worden vijf tegen vijf gespeeld en elk team kan tot negen spelers inschrijven. Na de wedstrijden is er een BBQ voorzien waar alle deelnemers op uitgenodigd zijn en ze in een gemoedelijke sfeer contacten kunnen leggen met elkaar. En om de dag helemaal goed af te sluiten is er een afterparty met live DJ's!
De inschrijvingsprijs bedraagt € 500 (inclusief verzekering van de spelers, een drankkaart en een BBQ met groentenbuffet).
De volledige opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds Leuven.
Voor inlichtingen en inschrijvingen, contacteer ons via info@nickgillekensfoundation.com.

Nick Gillekens & Tegel Concept 5-a-side Cup

Op zondag 3 juni zal voor het vierde jaar op rij de Nick Gillekens & Tegel Concept 5-a-side Cup plaatsvinden op het kunstgrasveld van OHR Huldenberg. 32 ploegen nemen het tegen elkaar op voor tornooiwinst/de zuipbeker of de Fairplay prijs en dat alles in een leuke sfeer.
Net zoals de vorige drie edities gaat de volledige opbrengst naar het Kinderkankerfonds Leuven. Ook niet-voetballers kunnen hun steentje bijdragen: in de loungebar worden heerlijke cocktails en lekker eten geserveerd onder de begeleiding van live DJ's, er is een tombola voorzien, er worden gesigneerde voetbalshirts geveild,...
Het inschrijvingsgeld per team (tot 9 spelers) bedraagt € 80 (inclusief verzekering en een drankkaart t.w.v. € 20). Voor inschrijvingen of meer info, contacteer ons via facebook of per mail op info@nickgillekensfoundation.com.

20-jarig bestaan Palliovik

In 2018 viert Palliovik vzw haar 20-jarig bestaan en organiseert ze opnieuw de fietstocht: "Overpelt - Leuven Gasthuisberg - Overpelt".
Dit gaat door op 10/06/18. U kan zich inschrijven tot eind maart (tot maximum 300 deelnemers).
Meer informatie vindt u hier.

 

Lopende acties

Persconferentie Stichting MeToYou

Stichting MeToYou werd opgericht in "Loving memory" van Els Maes, lieve echtgenote en fiere mama waarvan in juli 2013 afscheid werd genomen na een gevecht van 3 lange jaren tegen leukemie. Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten via haar familie tegen de ziekte. Stichting MeToYou stelt zich tot doel specifieke onderzoeksprojecten rond leukemie te ondersteunen om de verdere opmars van deze aandoening en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten tegen te gaan. MeToYou heeft zich geëngageerd om de neuro-psychologische opvolging van kinderen/jongeren met leukemie te ondersteunen.
www.stichtingmetoyou.be 

Beursbubbels in actie voor Muziektherapie

Jacky De Donder, auteur, uitgever en bezieler van BeursBubbels is van mening dat áls je belegt met een hart én met een maatschappelijk engagement voor ogen, en niét belegt vanuit het streven naar  snel geldgewin en puur winstbejag, dat de beurs je dan zal belonen en dat je aandelenportefeuille er beter zal bij varen.

Indien je een mooie deal doet op de beurs, waarom dan geen stukje van die winst doorstorten naar mensen die minder kansen/geluk hebben in het leven en die je hulp heel erg nodig hebben ?

Jacky draagt dit project dat loopt bij UZ Gasthuisberg Leuven nauw in het hart en hij garandeert je dat al uw bijdragen ontzettend goed besteed zijn.
Dit keer wordt voor een interview met de CEO van Biocartis, Rudi Pauwels naar aanleiding van de beursintroductie, een afgesproken bedrag gestort aan het Kinderkanker-Muziekproject van UZ Leuven.

Meer info: